Kæreste fortrydelses pille

SVAR: Kære dig der er bange. Du vil gerne være helt sikker på, at der ikke er sket noget ved, at du har haft sex med din kæreste og kondomet gik i stykker. Kan jeg være gravid, efter jeg tog fortrydelsespille? Var det menstruation eller en pletblødning efter fortrydelsespille? Hvem er far - "bommert" eller min kæreste?. Du behøver ikke ringe til lægen først for at få en fortrydelsespille. om p-piller eller en anden form for prævention, hvis du har en fast kæreste.

NielsenHvorfra kommer: Kæreste fortrydelses pille

Store pattet hvor lang tid har man ægløsning Afro dating danmark Lejre
KØBENHAVN DATING UNGE Betingelser og Cookie-og Privatlivspolitik. Luk kommentar Tilføj kommentar. Tusind tak for svarene!! Herefter gav jeg min kæreste pillen. Har lagt sag an Tilføj kommentar. Men jeg har hørt at man godt kan have det frem til sin næste menstruation. Er der en chance for at jeg måske et blevet gravid?
Kæreste fortrydelses pille 588
Kæreste fortrydelses pille Som nødprævention har man også anvendt spiral, der sættes op så et evt befrugtet æg hindres i at sætte sig fast i livmoderslimhinden og udvikle sig. Og hvor mange af jer har oplevet at bivirkningerne var der? Udeblevet menstruation — er jeg mon gravid? Denne side understøtter beklageligvis ikke forældede browserversioner. Hormonet i fortrydelsespillen påvirker cyklus, og kan medføre, at man får sin menstruation tidligere eller senere end forventet.

Videos

Why are we happy? Why aren't we happy?

0 thoughts on “Kæreste fortrydelses pille

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *