Mand søger kvinde dating dk slet profil

mand søger kvinde dating dk slet profil

Her kan du læse en lille anmeldelse af siden og oprette en GRATIS profil i dag. Dating. dk er den største datingside i Danmark uden sidestykke. Målgruppe Kvinder og mænd 40+ med en skyde-bar i toppen af siden også mulighed for at vælge indenfor hvilken afstand du søger en kæreste smart og nemt at indstille. Dating. dk har mere end en halv million profiler fordelt på 53 pct. mænd Dating. dk har mere end en halv million profiler fordelt på 53 pct. mænd og 47 pct. kvinder. Hos Dating. dk kan du også søge efter profiler i Malmø og Flensborg. . Man fik rigtig mange henvendelse, hvilket jeg på det tidspunkt slet. FAQ/Hjælp: Hvordan sletter jeg min profil. Det gør du under "Min side" - " indstillinger" - " Slet profil ". Du bliver bedt om at indtaste dit brugernavn og din.

Videos

Ugens Profil på kephri.net - Luna (uge 8) FAQ/Hjælp: Hvordan sletter jeg min profil. Det gør du under "Min side" - " indstillinger" - " Slet profil ". Du bliver bedt om at indtaste dit brugernavn og din. Dating. dk har mere end en halv million profiler fordelt på 53 pct. mænd Dating. dk har mere end en halv million profiler fordelt på 53 pct. mænd og 47 pct. kvinder. Hos Dating. dk kan du også søge efter profiler i Malmø og Flensborg. . Man fik rigtig mange henvendelse, hvilket jeg på det tidspunkt slet. Hvordan sletter jeg et fotoalbum. Du skal ind under "Min profil " øverst til højre. Her skal du åbne " Fotoalbum ". Såfremt du ønsker at slette et billede i dit.

Mand søger kvinde dating dk slet profil - Forrige

Endelig bliver brugerne narret på en måde til at opdegardere deres købte plus profil 7 dage for 19 kr, hvis man ikke søger for at få afmeldt dette inden de 7 dage er gået bliver man automatisk trukket, inden de 7 dage er gået kommer der også et tilbud om at opdegradere sin profil gratis med 1 mdr. Vi accepterer ikke profiler, der indeholder pornografisk, kriminelt, kommercielt eller racistisk indhold. Husk nu, at ovenstående regler og retningslinjer er for at sikre dig den bedste og sikreste oplevelse. Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, samle statistik og målrette annoncer. Slet ikke din profil før du har talt med.

0 thoughts on “Mand søger kvinde dating dk slet profil

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *