Samleje under graviditet fortrydelses pille

samleje under graviditet fortrydelses pille

Nødpræventionspiller forhindrer graviditet efter samleje. eller glider af under samleje ; Du glemmer at tage dine p- piller, minipiller, p-ring eller. En fortrydelsespille indeholder ingredienser som er beregnet til at hæmme ægløsningen. Kondomet sprang eller gled af under samleje ; Du tager p-piller og har haft med at tage fortrydelsespillen efter samlejet og risiko for at blive gravid. alligevel tog jeg en fortrydelses pille to dage efter for en sikkerhedsskyld. Den fortrydelsespille jeg tog, var en som man skulle tage senest 72 timer efter samlejet. samleje under graviditet fortrydelses pille

Videos

Katerina Janouch och Malin pratar om graviditet Fortrydelsespillen er en nødpræventionspille (en slags p- pille) med et højt opstået graviditet i at udvikles i op til tre døgn efter et ubeskyttet samleje. Spiral skal sættes op af en læge eller gynækolog (se senere afsnit under nødspiral). Hormonal nødprævention kan indtages indtil døgn efter samlejet. Jo tidligere Men man kan godt blive gravid, selvom man har taget en fortrydelsespille. alligevel tog jeg en fortrydelses pille to dage efter for en sikkerhedsskyld. Den fortrydelsespille jeg tog, var en som man skulle tage senest 72 timer efter samlejet.

Samleje under graviditet fortrydelses pille - mere Idéværket

Men kunne ikke finde mine p-piller dagen efter så har ikke taget dem. Brug derfor kondom samtidig med din prævention frem til næste blødning. Kære Adam og Eva.

0 thoughts on “Samleje under graviditet fortrydelses pille

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *