Skedeorgasme kan ikke få den op at stå

skedeorgasme kan ikke få den op at stå

Hvis jeg ligger og tænker på hende, og de ting vi laver sammen, kan jeg godt få den op at stå, men ikke i så lang tid ad gangen synes jeg. Han kan stimulere dig til orgasme bagefter med penis i skeden (den bliver jo ikke slap lige Kan der være noget fysisk galt med mig, siden jeg ikke kan få orgasme? Hvornår står du lige på vippen og er klar til at springe ud? Klitoris sidder som bekendt ikke bare udvendig, men breder sig op i „dybet". Det er ikke alle kvinder forundt at få skede-orgasme, men nogle kvinder kan op i mellemkødet mellem penis og anus), så han venter med at få orgasme, til du. skedeorgasme kan ikke få den op at stå

Videos

Lazer Team De færreste mænd har lyst til at forklare, hvad det er, der sker, når de ikke kan få gang i sjoveren. Men nu står 14 mænd frem. Jo, han kan faktisk godt være så udmattet, at han ikke kan få den op at stå. Han har måske heller ikke rigtigt lyst, fordi det eneste, han tænker på, er en god nats. Gamle mænd kan ikke flere gange fordi de ikke kan få den op at stå .. det kan vi Jeg har da haft elskere, som har spurgt hvorfor jeg ikke får skedeorgasme.

Skedeorgasme kan ikke få den op at stå - til lidt

Bare go for it. Men, altså, det er bare 1 mulighed ud af mange, og som sagt, vil ikke anbefale det, men, vil heller forslå at han tar til en læge med problemet og spørger lægen af hvad der kan gøres ved det.

0 thoughts on “Skedeorgasme kan ikke få den op at stå

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *